tiistai 16. elokuuta 2011

Partyt!!!




Eile oli siis ne grillijuhlat, jotka oli mun 'tervetulojuhlat' :D Siel oli kivaa ja tapasin paljo ihmisii, vaik olin melkein kaikki jo tavnnukki ennen. Siel oli paljo ruokaa ja tos alemmas kuvas nakyva brownies kakku oli ihan tosi hyvaa!! Tos yhes kuvas nakyy muuten suomalaist panda lakuu. Loydettii ne grand rapidist hostaitin kaa., ne kyl maistuu vaha erilaiselle ku suomes, mut hvyii kuiteski. Tas on muuten kuva siis kutsust, mika on kyl tosi hiano!


Sain muuten mun yhilt naapureilt sellasen vaaleensinisen lake city hupparin! Sain myos toisilt naapureilt lahja, 2o dollarii! Sit myos yhet naitten kaverit toi mulle lahjaks sellasen setin mis oli kynsileikkurit-ja sakset ja kaikkee muut! Sain myos kaikkien niitten mukaan kortit ja tas on kuvat niist.





Tanaa aamul oli sit taas cc harkat ja juostii vaihteeks rappui... Sit tehtiii taas niit vatsalihaksii... Ja huomee juostaa taas se sama 6 mailii... :D Meil piti aluks olla tanaa kahet harkat mut ne alkaaki vast keskiviikkoon. Tulin tanaa kotii kaverin kyydis, koska hostiska oli tois ja hostaitin piti vieda koira elainlaakariin.

Asken oltii tos laituril kattoo ku kasey(koira) kalastaa. Se on vaa nii hassu ku se hyppii ja sukeltelee siel! Sit tultii sisalle, koska mun aluevalvoja tuli kaymaa. Se oli tosi mukava sellane vanhempi naine. Sille on tulos ensviikol vaihtari tanskast ja mun hostaiti on siis sen aluevalvoja. Mennaa ehk sita vastaa lentokentalle jos ehitaa. Tanne on siis tulos yhteensa nelja vaihtarii: mina, yks tanskast, yks saksast, ja yks itavallast. Tosin vaa mina ja tanskalaine ollaa yfun kaut.

Ainii eilen taal oli myos hostaitin vanhempien koira, joka on ihan sika sopo! Se on nelja vuot vanha ja sil on syopa. Sil on tanaa synttarit ja sil oli eile oma synttari kakku:D Enne niit juhlii toi koira meni muuten uimaa sellasee mutaojaa, ni se oli ihan musta mahast alaspain! Harmi ku en tajunu ottaa kuvaa siit.





Mul oli tollaset kivat amerikka jutut :-D Tos kuvas nakyy vaha sita hupparii muuten.

1 kommentti:

Mari kirjoitti...

Kui kiva, et sulle oltii järkätty tommoset juhlat ja kaikkee! :-D