sunnuntai 14. elokuuta 2011

viikonloppu

Perjantain mul oli taas aamul cross country harkat. Tyttojen pitiki juosta vaa reilu 6 mailii ja poikien sit 7:D Ei oikeestaa tehty muut ku alus lammiteltii, sit juostii toi ja lopuks viel venyteltii.

Sit ku tulin kotiin menin taas suihkuun ja sit katoin vaha aikaa telkkarii, ku ootettii et hostiska tulee jefu harkoist koska se on siis siel valmentajana. Sit ku se tuli me lahettii cadillacii ja kaytii paris kaupas. Sit ku tultii takas kotii, noitten piti lahtee viemaa jotai sponsori kylttei golf kentalle ja valmistelee muutenki seuraavan paivan turnaust. En voinu lahtee mukaa ku olin menos vaha ajan paast mun kaverin kaa ulos sellasee bonfiree. Se oli sellane iso tuli yhen tyton kotoon, joka on lahos nyt collegee joten siel oli aika paljo nuorii taalt. Mun kaveri tuli siis hakee mut taalt 9 ja oltii siel joku pari tuntii. Sen jalkee mentii sen luo koska myos mun isantaperhe oli siel. Se mun kaveri on siis naitten tosi hyvien ystavien tytto, joten oltii niil viel ehk joku tunti ja sit tultii kotii ja mentii nukkuu.

Launtain oli siis sellane golfturnaus jossa siis naa pelas molemmat mut eri joukkuees. Mentii sinne joskus 1 aikaa paival ja lahettii sielt pois josku vaha jalkee 10 illal. Olin siel yhen naitten kaverin kaa, jonka luon me pysahdyttii sillon ku tultii lentokentlat. Me istuttii siel yhes teltas ja jaettii golf palloi noille golffareille ja sit myos myytii arpoi joitten palkinnot jaettii sit myohemmin. Siel oli ihan kivaa, paitsi et ehka joskus 5 aikaa siel alko iha hullu tuuli ja siel oli oikeesti iha jaatavan kylma! Mentii sisalle ehk joskus 8 aikaa ja syotiin siel clubil. Sit pelattii sellast hauskaa pelii ku ootettii et kaikki on valmiit. Ehk joskus 9 aikaa kaikki oli valmiit ja ne alko laskee tuloksii. Siin valis jaettii niit palkintoi ja sit kerrottii voittajat. Hostiskan joukkue tuli tokaks. Sit ku tultii kotiin menin heti nukkuu.

Tanaa ollaa vaha valmisteltu juhlii, koska tanaa siis meil on sellaset grillijuhlat, jotka on niinku mun tervetulojuhlat. Sinne tulee ehk joku kolkyt ihmist ja naa oli tehny iha sika hianot kutsut. Taytyy ottaa niist jossai vaihees kuva ja laittaa tanne.

Kirjottelen niist juhlist sit myohemmin lisaa. Yritan kirjotella aika usein, koska kokoajan tapahtuu kaikkee, ni jos en kirjota usein ni sit en enaa muista mita on tapahtunu:D

Ei kommentteja: