maanantai 8. elokuuta 2011

4 paivaa jo!!

Oon nyt ollu taalla sellaset 4 kokonaista paivaa ja tosi kivaa on ollu! Saat on ollu tosi lampimia ja ihmiset taal on kaikki tosi ystavallisii ja hauskoi :D

Perjantain kaytii cadillacis, mika on sellane vaha isompi kaupunki tos vieres, ni kaytii siel kaupas ja kattoo kannykka asiot. En kuiteskaa ostanu uutta puhelint viel, koska siel ei oikee ollu mitaa tal hetkel. Nyt kaytan tata kotipuhelint mika on iha oikee kannykka kyl, mut se vaa on yleensa taal kotona. Paastettii myos koira kalastaa toho jarvee ja se oli nii hassu ku se vaa pyori ympyraa ja valil hyokkas sinne vetee ja se myos sukelteli!!?!

Eile oltii yfun valmennus tilaisuudes, mika oikeestaa kuuluis olla ennenku vaihtarit saapuu, mutku olin niin nopee ni paasin mukaa. Siel oli iha jees vaik ehk vaha tylsaa. Se kesti 10 3:een. Enne sita kaytii yhes leipomos, mist sai ihan sika hyvii suklaa donitsei :-) Illa ennenku tultii takas kaytii yhes lasten vesi museos, koska hostaitin aiti tyoskentelee siel. Oon kyl jo tavannu sen koska se oli lentokental kans. Se museo oli kyl tosi siisti, en ees tiia miks sit kutsutaa museoks, koska se oli enemmanki sellane leikkipuisto :D Sit ku tultii takas kaytii jatskil tasty treatis ja sellane pieni jatski on iha VALTAVA!! Se oli semmone makkarin pienen limun kokoses mukis ja iha taynna :D

Tanaa kaytii taas cadillacis, ku siel on sellane kiertava muuri mis on kaikkien vietnamin sodas kuolleitten nimet. Se on pienoismalli siit mika on washington dc:s. Siel oli myos juttuu kaikist muist amerikkaan liittyvist sodist ja esim. myos siit terroristi iskust. Sen jalkee mentii naitten kaverille, joka on myos mun tuleva rehtori. Siel oli paljon porukkaa, koska ne oli vahanniinku sellaset jenkkifutis kauden avajais juhlat. Tultii sielt vaha aika sit ja taal on sillee et huomeen saa alkaa harjotella virallisesti joten ne alottaa yolla tasan 12. Sinne tulee paljon porukkaa kattoo ja maki oon menos sinne yhen kaverin kaa.

Keskiviikkoon alkaa juoksuharkat, koska aion siis alottaa taal cross countryn. En laita vielkaa kuvii, koska en oo viel siirtany niit mun koneelle, mut ehka tal ens viikol yrittasin laittaa jotai :D Eli siis hauskaa on ollu ja enkun puhumine alkaa sujuu koko ajan paremmin ja paremmin. Viel ei ainakaa oo tullu mitaa ongelmii et ois kauhee kotiikava tai muut sellast.

1 kommentti:

roosbe kirjoitti...

kuulostaa niin ihanalta ja kiva et oot alkanu kotiutuu!