keskiviikko 24. elokuuta 2011

Chicago

En oo vahaa aikaa kerenny/jaksanu paivitella, mut nyt ois sitten taas paljon kerrottavaa! Chicagosta tultii siis joskus vaha jalkee 9 lauantain, ja oli kylla ihan paras reissu! Rakastuin taysin siihen kaupinkii ja voin vaa toivoo et paasen sinne viel joskus uudellee. Suunnitelmishan oli menna sinne lokakuun alus viemaa Lynn ja Ina takas mut just sillon ku ne lahtee on mun homecoming tanssit ja niitha ei kuitskaa ois kiva missaa.  

Saavuttiin sinne joskus 3 aikaa torstain ja sil aikaa ku ootettii lentoo ni kaytii mm. ikeas :D Se oli iha hassuu koska se oli ihan samanlaine ku suomes ni tuli vaha sellane olo et ooksa ma oikeesti chicagos?? Mentii lentokentalle aika ajoissa mika oli hyva koska se lento oliki kans etuajas, mut jouduttii silti oottaa aika kauan. Sitku lahettii mentii meian hotellii kirjautuu ja sit mentii syomaa yhteen ravintolaa. Se oli nii ihanaa vaa kavella siel kaduil joksus 10 aikaa illal ku oli muute ihan pimeet mut kaikki ne miljoonat valot vaa loisti. 

Perjantain shoppailtii aika paljo mut tavattii myos hostaitin serkku, joka on opiskelemas nayttelemist chicagos. Se esitteli meille sen koulun joka on toosi hiano, ja sit se naytti meille myos muit nahtavyyksii siel, kuten millenium puiston mis on se hopeinen papu. Illal mentii sit kattoo peter panii joka oli tosi hyva! Se oli nii siisti koska siin oikeesti valil tuntu et ois ollu mukan, sil siel oli sellane 3D katto juttu, vaikee selittaa mut se oli siisti!! Ainii mentii sinne muuten keltasel taxil.. :D Sen jalkee kaveltii viel vaha ymapriinsa ja sit mentii hotellii istuun sellasee barii ja ottaa vaha juotavaa.

Lauantain ennenku lahettii shoppailtii vaha lisaa ja paras kauppa ikin on oikeesti forever 21! Shoppailtii sillai et hostaiti meni yksin koska me muut haluttii kaya vaha eri kaupois ku se. Lahettii sit ajaa kotii pain joskus 4. Se hotelli mis oltii oli tosi hiano, ja ku mentii ja lahettii sielt ni meian matkalaukut kannettii ja se auto ajettii parkkii. 

Sunnuntain kaytii aamupalal yhes kahvilas ja sen jalkee skypetin ekaa kertaa perheen kaa. SIt lahettii kaymaa cadillacis kaupois. En nyt muista mita tehtii ku tultii kotii.

Maanantain oli aamul taas cc harkat ja oli vaihteeks aika rankkaa!! Apua en taia muistaa mita tehtii maanantain?! No tiistain ainski harkkojen jalkee mentii tc:hen kaytii paris kauppaa ja syomas ja sit mentii lentokentalle koska yks tanskalaine vaihtari joka tulee meian kouluu lens eilen sinne. Tultii kotii joskus puol 10 aikaa ja menin melkee heti nukkuu koska olin nii vasyny. 

Tanaa olin vaihteeks juoksee aamul ja saatiin muuten sielt meian juoksu asut ja sellane tuulipuku. Ne pitaa kyl palauttaa kauden jalkee. Ainii ennen harkkoi kaytii mun koulus tekee mun lukkari valmiiks ja nain vaha milta siella nayttaa. Ku tultii kotii kavin suihkus ja lahettii cadillacii. Kaytii syomas lounast ja kaupois. Katoin jotain koulutarvikkeit ni ostin kaks vihkoo ja sellast kansioo katon kyl viel niit lisaa. Kaytii myos yhes urheilu kaupas mihka saatiin ale kupongit cc:st. Tanaa hostiskal on jv futis peli, ni se tulee kotiin vast joskus 10 aikaa ja hostaitil on vika golf peli ni seki tulee aikasintaa sillon. 

Kaikki on siis vielakin tosi hyvin ja tykkaan tosi paljon et lynn ja ina on taal. Taal on vielki tosi lammin ja se on iha hassuu miten taal menee naa saat koska aamul saattaa sataa paljon ja olla ihan sumusaa ja sit 10 minas se muuttuu ihan tosi kuumaks ja aurinkoiseks. No kirjottelen lisaa taas pian ja toivottavasti sit jaksaisin laittaa jotain kuviakikn!!

2 kommenttia:

mennni kirjoitti...

mäkin oon suunnitellut trippiä Chigagoon, suositteletko? :)

just me kirjoitti...

ehdottomasti!!:-) vaik olinki siel vaa kaks yota ni rakastuin siihen kaupunkii taysin<3