perjantai 12. elokuuta 2011

yli viikko

Tanaa oli siis taas cc harkat ja oli oikeesti nii rankkaa ku voi vaa olla! Eka lammiteltii juoksemal maili eli nelja kiekka ja sit tehtii kaikkii polvennosto juoksui ja sellasii. Sit venyteltii ja alettii juoksee portait ylos ja alas 15 minuuttii. Juostii siis niit portait mitka on siin futis katsomos. Sen jalkee ku oltii tehty sita se 15 min nonstoppina ni sit alettii tekee erilaisii vatsalihaksii 15 min putkee. Ja sit taas portait sama ja sit taas vatsoi. SIt juostii viel joku reilu maili. Ei ehk kuulosta pahalt mut se oli ja viel ku oli iha sika kuuma! Kiva ku jalat iha kipeen ni huomee juostaa 7 mailii :D No ainski kunto kasvaa!

Harkkojen jalkee tulin kotii ja kavin noppaa suihkus ja sit soin kaks sellast minihampparii mitka otin eile mukaa sielt paikast mis oltii syomas hostiskan kaa. Kaytii siis eile illal cadillacis syomas hostiskan kaa ku hostaiti oli golffaa. Ne minihampparit oli muute iha sika hyvii! Sit ku olin syony ni lahettii grand rapidsii. Sinne on ehk joku vajaan puolentoisttunnin matka. Siel kaytii eri kaupois ja yhes kaupas oli juttui eri maist ja siel myytii panda lakui, ni me ostetii niit. Ostin ite yhet juoksushortsit sellasest urheilukaupast. Kaytii myos syomas sellases paikkaa mist sai ihan sika hyvii tomaatti mozarella leipii!! :D Sitku oltii oltu siel jonki aikaa ni lahettii takas kotii ja tultii vaha aika sit perille.

Katottii aske jenkkifutist vaha aikaa mut en kyl tajuu siit yhtaa mitaa! :D Nyt katotaa wipe outii mika on kyl paljo hauskempi!

Eile illal tuli siis viikko taytee taal, ja onkyl ollu tosi kivaa ja kokoaja jotai tekemist! Viikon paast oonki sit jo Chicagos! Kirjotan taas pian(jos siis selviin hengis huomisest)!

Ei kommentteja: