perjantai 5. elokuuta 2011

Here I'm

Okei, oon nyt ollu taalla jo yhen kokonaisen paivan ja taha mennes on ollu kyl tosi kivaa!! Toi koira on nii ihana ku sita saa kokoaja rapsuttaa ja se tulee sylii vaik se onki nii iso!!


Mut lennot meni siis tosi hyvin, vaik lento chicagoo tuntuki iha jarkyttavan pitkalta!! Odotusaikaa mul oli chicagos sellaset 6 tuntii ja sen jalkee oli viel vajaan tunnin lento. Vastassa lentokentalla mua oli tietty mun perhe ja sit myos niite kavereita. Niil oli mukana sellaset kyltit mis yhes oli suomen lippu ja sit 5 muuta mis jokaises oli yks kirjain mun nimest.


Eile oltii veneilee Lake Missaukeel joka on tosi iso mut aika matala :D Siel pysty iha hyvi kavelee jossai paikoil vaikkei ees ollu rannas. Siel oli mukaan mun isantaperheen tuttuja ja ku ne oli taal pain camping. Illal mentii niitte asuntovaunulle syomaa ja se asuntovaunu oli niinku VALTAVA!!! Se oli ehk nelja kertaa isompi ku yleensa suomes!


Tykkaan mun huoneestki tosi paljo ku siel on iso sanky ja ihana vaatekaappi, en oo kyl viel jaksanu purkaa mun tavaroit sinne :D Huomenna me mennaa noitte yfu valmennuksee mika normisti kuuluis olla ennenku ma tuun mut koska tulin nain aikasin ni meen mukaan :D


Sunnuntain on jenkkifutis pelaajille ja perheille jotkut grillijuhlat ni mennaa sinne ja sit keskiyol ollaa menos kattoo niitte harkkoi ku sillo alkaa virallisesti jefu kausi :D


En oo viel kayttany omaa konetta joten sen takii tast puuttuu jotai kirjaimii. Ja sit myos taisin palaa eile naamasta ku toi aurinko on taal jotenki paljo polttavampi ku suomes! En nyt laita mitaa kuvii vaik oon kyljo jotai ottanu, eli ens postaukses sit!

7 kommenttia:

Essi kirjoitti...

jee tiina kivaaa! Mul on nyt jo ikävä!! ja arvaa tekiskö koko ajan mieli soittaaa??!

Anonyymi kirjoitti...

ei vitsi miten siistii!! en oikeesti tajuu et te kaikki ootte nyt siellä! kuulostaa ihanalta <3

Elsi kirjoitti...

joo emmä oo yhtään kateellinen
oikeesti kuulostaa nii sika kivalt!!!

just me kirjoitti...

Joo emma itekaa viel ain tajuu et oon taal :D Ja joo taal on TOOSI kivaa ja essi mulki ikava sua!<3

Mari kirjoitti...

Kuulostaa kivalta! Hei pidä ihan super mahtava vuosi! :-DD

karoliina kirjoitti...

vitsi kuulostaa tiina tosi jeessiltä :)))))

just me kirjoitti...

Kiitos, pida saki iha huippu vuos roosa!! :-)
Ja joo taa on tosi jeessiii :D