keskiviikko 29. helmikuuta 2012

ooo'oo sometimes, i gotta good feeling

Koriskausi on nyt sit kans jo loppu.. Kylse aika on menny tosi nopeesti, tuntuu et just alotettii se ja nyt se on jo ohi.. Jaan kaipaan tosi paljon kyl meian joukkuet joka oli ihan paras ikina!!<3 Meian coach on kyl ihan sika hyva tyyppi kans! Haha se on nii hassu ja se on ain nii hauskaa ku me vaa 'kiusataa' sita, varsinki nyt ku sil on uus tyttoystava haha. Btw se on muuten myos mun historian ope ja ne tunnit on ain nii hauskoi, oon siis metten kaa sil tunnil, ja se ain yrittaa kertoo jotai hauskoi eurooppalais vitsei tai jotai haha.  Eile meil oli siis vika peli, joka sit havittii taas haha. No perjantain peli voitettii, mut vaik havittiinki 20 pelist ehk 15 ni ei se kyl haittaa yhtaa! Meia joukkuees ei ollu mitaa huipputalenttei, ja kaikki joukkueet tas lahel on toosi hyvii. Esim. macbain joka on meian 'viholliskoulu' on menos varmaa iha state championship pelii joten.. Meil on viel tulos banquet jos siis annetaa jotai palkintoi syodaa ja saadaa jotkut diplomit. Mut sit se on officially done.. :(






No mutta iloisempii asioihin! Ens viikol oon menos camp-rotarylle joka on lake cityn 6 luokkalaisille ja meen sinne vahan niinku isoseks koska mun hostiska opettaa kutosluokka ja se on siel nyt tanki viikon. Eli ens siis mee ollenkaa kouluu ensviikol!

Lauantain mul oli taas 4n6 kisa, eli lahettii taas 5 aikaa ajelee sinne haha. No taa turnaus oli sitte sata kertaa suurempi ku se viimene! Taal oli jotai huippukoulu down statest joten meian joukkueest kolme paas semifinalseihin ja yks finaalii! No se yks sit onneks voitti sen haha. Pitaa muuten tas mainita et yks niist jotka paas semifinaalii oli erin, ja menin kattoo sita sinne, ni sen piece oli ihan torkee hyva!! Se tekee siis poetryy ja se kertoo syopa potilaist ja yli puolet huoneest itki sen esityksen jalkee, ja maki olin niiiin lahel itkemist!!

 Ajoin sinne siis mun hostiskan, erinin ja erinin aitin kaa ja me lahettii ennenku muut lahti koska haluttii menna kaymaa yhes joulukaupas, joka on siis suurin koko maailmas!! Se oli oikeesti sika iso siel tarvi kartan etttei eksyis! Ostin sielt muute sellasen poron joka alkaa laulaa joululaului!




Sen jalkee mentii syomaa arbys ja mul ja erinil oli aika hauska matka takas koska saatii sellaset lapsille tarkotetut vihkoset mis on kaikkei pelei ja tehtavii ni kilpailtii sit niis haha!

Tulin kotii joskus puol 9 aikaa ja sitku yks chris meian 4n6 teamist tuli kotii ni se haki mut ja menin viel yhelle kaverille yoks.

Nyt ollaa muute koulus alettu rakentaa iglui meia outdoor tunnil! Se on just hauskaa, et aina mennaa vaa ulos leikkii lumes yheks tunniks. Haha kaikkien mielest osaan muute teha parhaimmat lumipallot.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Selailin tän sun blogin läpi ja oivitsit ku tuli ikävä Michiganiin! Olin ite traverse cityssä vaihdossa 09-10 ja oli kyllä mahtavaa! Oon myös menossa sinne takasin elokuussa :) ja näyttää et sulla on kaikki hyvin ja hyvä vuosi tulossa! Nauti!

just me kirjoitti...

Joo michigan on kyl paras paikka olla vaihos!!;-)