keskiviikko 25. tammikuuta 2012

paluu tietoi

Eilen sain siis tietaa mun paluupaivan takas suomee ja nailla nakymin se tulis olee 19.6.. Aika aikasin mun mielesta joten toivoisin et voisin siirtaa sita, mut toisaalt haluun kyl sit olla suomes pari viikkoo ennenku koulu alkaa ja mul onki jo aika kivoi suunnitelmii ens kesalle!! ;-)

No taa viikko on ollu chill-out week eli vahan niinku viikko ennen homecomingii, joka paiva siis pukeudutaa eri teeman mukaa. No maanantain ei sit kuiteskaa ollu kouluu koska meil oli taas snow day, haha joulukuun jalkee meil ei oo ollu yhtaa kokonaist viikkoo kouluu koska meil on aina ollu snow dayta :D no kuiteski maanantain oli tarkotus olla gender blender, eli tytot pukeutuis pojiks ja toiste pain. No se siirty sit keskiviikkoon ja color day jonka piti olla sillon peruuntu. Tiistain meil oli twin day ja mina ja mette pukeudtuttii meian yokkareihin haha. Huomee on joku koyhien ja prinsessojen paiva eli voit joka pukeutuu prinsessaks tai koyhaks. Olin pukeutumas prinsessaks mut mennaanki huomee ehk yhtee collegee kahen muun vaihtarin kaa kaymaa koska siel on international day joten mennaa vaha kattoo millast siel on. Perjantain on sit school colors eli red and black!

Tulevana viikonloppuun piti olla mock-rock tanssi kilpailu mut se peruutettii koska sinne ei ollu tarpeeks osallistujii.. aika tyhmaa koska meian ryhma oli jo harjotellu ja meil oli puvut ja kaikki, ja sit illal ois pitany viel olla tanssit koulul mut nyt neki on peruttu:-( no nyt mul on joku yfu meeting jeij!

Haha voitettii eilen meian kolmas koris peli ja ollaan pelattu ehk joku 10, eli ollaan siis tosi hyvii!

                                              twin day

Ei kommentteja: