torstai 1. joulukuuta 2011

thanksgiving and black friday!!

Torstain oli siis thanksgiving ja saatiin koulust vapaaks torstai ja perjantai! Torstai paiva meni siis vaa perheen kaa hengailles ja syoden paljon hyvaa ruokaa! Meil oli taal hostaitin vanhemmat, isoaiti ja serkku kylas. Mun eka thanksgiving oli kyl tosi hyva ja hiano kokemus!

No perjantain sit oli black friday, eli kaikki kaupat aukee yolla ja siel on hullut alennukset. No mina ja mette haluttii menna tc:hen ja oltii suunniteltu sita jo joku 3 viikkoo :D Eka meian piti menna yhen kaverin kaa, mut ei sit saatu lupaa koska se kaveri oli meian ikane ja se ois ajanu, ni se oli kuulemma liian vaarallist.
No sit onneks keskiviikkoon koulus denny(vaihto oppilas equadorist) sano et se on menos tc:hen sen hostaitin kaa ja et me voitas menna mukaan!! Eka mun hostavanhemmat sano mulle et ne ei oo varmoi voiksma menna ja koko torstain hostiska oli silleen et joo saat menna jos lions voittaa, tai jos teen yhen kaden punnerruksii :D No sitku oltii syoty ni se oli vaa sillee et mihka aikaa mut pitaa vieda sinne, ja ne oli jo sanonu dennyn hostaitille aamul et voin menna !! :D Menin dennylle sit joskus 9 aikaa ja me lahettiin 11 tc:hen!! Shoppailtii johki 11 asti aamul, ja kaikkee kivaa tarttu kyl mukaa ;-) Ei siel oikeestaa ollu nii paljoo ihmisii ku luultii, normi shoppailu paiva, paitsi et oli yo. Sitku tultii kotii joskus 12 aikaa oltii kyl vaha vasyneit mut ei voitu ees nukkuu paljoo metten kaa koska meil oli korisharkat 6.30!

Lauantain meil oli scrimmige korikses, eli vahan niinku harkkapeli. Pelattii kaht tiimii vastaa kolme eraa, eika niis laskettu pisteit. Se oli n.45 min ajon paas ja lahettii koulult 8. Ku tultii kotii otin noppaa suihkun ja sit lahettii grand rapidsii, mihka vietii siis adam, hostaitin serkku, koska sen bussi lahti sielt. Vietii samal joulukuusii hostiskan veljelle ja kaverille. Tultii takas kotii joskus puol 10.

Tiistain meil oli sit oikee eka koris peli, ja oltii kaikki ihan sika nervous ennen sit pelii! Meil on sillee et aina ku on peli meian pitaa  pukeutuu hianosti kouluu ja pitaa niit vaatteit myos jv pelin aikaa, joka on siis ennen meian pelii. Ja ain ennen pelii meil on team dinner eli joku tuo jotai ruokaa ja syodaan sita ja katotaa jotai koris leffaa ja valmistaudutaa peliin. Se koko katsomo oli siis ihan tayn ja ku jv oli valmis me oltii pukkaris ja valkku piti meille kunnon puhet ja sil aikaa kental soi jo meian peli cd. Sitku tuli oikee laulu ni me kaikki juostii kahes jonos ulos pukkarist ja molemmat jonot meni eri suuntii ja sit tavattii keskel ja tehtii high fivet ja tehtii ympyra. Sit alettii verkkaa ja sit mentii viel pukkarii ja sitku juostii uudestaa ulos mentii riviin ja ne soitti amerikan kansallis laulun. Sit ne kuuluttu alotus viisikon nimet ja ne juoks sinne kentalle. Oli aika siistii, mut mina ja mette saatii pelaa ehk joku pari minaa ja ain joka eran lopus. Oltii vaha vihasii ja me havittii kahel koril. Meian apuvalkku sano meille tanaa et yleensa vaihtarit ei saa pelaa hirveesti ja et yleensa vaihtarit taal menee jv. Mut sit se sano myos et me ollaan kehitytty jo tosi paljon ja jos jatketaa samal tapaa saadaan kyl varmaa pelaa enemman!

Meil on siis huomeen toka peli ja seki on kotipeli. Jeij, sain tanaa muuten 10 extra credit pistet enkus koska rappasin yhen tarinan siel tunnil :D Ja paastii tanaa metten kaa pois matikan tunnilt koska sillon oli yks college esittely ja kuultii et sielt saa pizzaa, keksei ja limuu ni mentii sit sinne ;-)

Taas mul oli tanaa draama ja koris harkat samaa aikaa ni piti sit eka menna joksku puoleks tunniks draamaan ja sit koriksee. Meian naytelman ensi-ilta on jo viikon paast perjantain, jaiks!!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mikä on jv?

Juulia kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
just me kirjoitti...

juniorvarsity eli se huonompi joukkue, tai se mis pelaa kaikki freshmanit ja suurin osa sophmoreist :-)