torstai 21. heinäkuuta 2011

Lentotiedot

Eilen tuli YFU:lt semmone iso kirje kuori joka sisäls paljo kaikkee tietoo lähöst ja siel oli myös sit lentotiedot. No mä kyl jo tiesinki et mihkä tuun lentää chicagost ku isäntäperhe oli saanu noi tiedot jo aikasemmi, mut nyt tuli sit kaikki tarkat aikataulut. Eli kaks kertaa joudun vaihtaan konetta, eka Frankfurtist ja sit Chicagos.


Helsinki-Frankfurt
Frankfurt-Chicago
Chicago-Traverse City


Aikane herätys tiedossa tollon kolmas päivä, lento suomesta lähtee nimittäin jo 6.55 ja kentällä pitää olla jo puol 5! Noitten lentojen välis on iha hyvi aikaa ettii oikee portti, varsinki tuol chicagos jossa mul on aikaa melkei 6 tuntii :D

Skypetin mun perheen kanssa yks päivä ja vaikka aluks jännittiki aika paljon ni se meni kuitenkin sit hyvin. Sain myös nähä vähän taloa ja pihaa kun ne kiers sen koneen kaa sellasen esittelykierroksen:-)

Tuliaisii ollaa jo aika hyvin ostettu ja muutki tarpeelliset ostokset on jo melkei tehty. Pakkaamisest tulee kyllä vaikeeta, mut täytyy vaa YRITTÄÄ ajatella järjellä mitä oikeesti tarvii ja mitä ei. Matkalaukku on siis kans jo hankittu ja ostetii myös sellane lentolaukku, minkä saa sitte koneesee mukaa.

Lähtöön on aikaa enää 13 päivää, mikä kuulostaa aika vähält, mut on se silti viel nii paljon ettei ainskaa viel jännitä yhtää. Täl hetkel on vaa sellane fiilis et laukut autoo ja menoks! No kyl mä uskon et vikaan iltaan sit alkaa viimeistää jo vähä jännittää, mut ihmettelen jos ei jo ennen sitä.

Tähä loppuu pari kuvaa meiän ihanasta koirasta, jota tulee kyl kauhee ikävä<3

5 kommenttia:

Essi kirjoitti...

wihiii! ja söpöööööööö! =)


ps. harry potter!

Epaa kirjoitti...

voi koirakuvia!:) onks toi kleinspitz? niin ja asutaan ensvuos muuten tosi lähellä toisiamme, amerikan mittakaavasta ainakin katsottuna!:)

Jenna kirjoitti...

voiii koiruuus!♥

tiina kirjoitti...

Epaa: Kävin kattoo sun blogiis ja hei kyl me asutaa sillai aika lähel! Mut sä oot vaa sil yläniemimaal:-) Toi meiän koira on oikeestaa mittelspitz eli vähä kleinspitzii isompi :D

Anonyymi kirjoitti...

vielä täältäkin hauskaa matkaa :))) eetu on ihana...

karoliina