torstai 14. heinäkuuta 2011

20 päivää lähtöön!!!

Elikkäs oon jo vähän aika sitten saanu tietää mun lähtöpäivän joka onki jo 3.8.!! Olin nii varma et lähtisin vast sillo 24 päivä, joten tää oli aika yllätys, ku koulu siis alkaa siel vast reilun kuukauden pääst siit ku tuun! Mut kiva vaa nyt lähtöö on sit enää 20 päivää! Kuulostaa aika vähältä.

Tehtii myös se viisumi tos vähä aika sitte,joka ei ollu yhtää nii kauheet ja hidast ku kaikki oli sanonu :D Nyt on sit vielä se haastattelu 22.7.

Kesä on menny niiiiin nopeesti! On tapahtunu kaikkee kivaa oon mm. ollu kahel riparil, joista ensimmäinen varsinki oli aivan huippu! Sit kävin äitin kaa yks viikonloppu ruotsis ja sielki oli tosi kivaa :D Viime viikol olin sit poimii mansikoit, ja se ei sit kyl ollukaa nii hauskaa, mut onneks se on nyt sit ohi!

Nyt tulevana sunnuntain ois muuten tarkotus puhuu skypes ekaa kertaa mun isäntäperheen kaa! Jännittää vähä ku en kuitenkaa oo puhunu sillee hirveesti enkkuu kenenkään muitten ku suomalaisten kaa, mut kyl se varmaa menee iha hyvi :-)

No mutta kirjottelen tänne varmasti vielä ennen lähtöö, aika vaa menee tosi nopeesti, mut hyvä vaa ku haluun jo lähtee! Vielä ei ainakaa jännitä mut eiköhän sit viimestää vikal viikol ala jo jännittää :D
6 kommenttia:

Jenna kirjoitti...

mäki just kirjotin postausta, mutta en vielä julkassu ku kuvat puuttuu! ihana kuulla sun kuulumisia ja muista soittaa mulle ennen ja jälkeen skypekeskustelun! :-D

Anna kirjoitti...

mulla on se viisumihaastattelu jo huomennaa :)) vähä jänskättää :DD

Anonyymi kirjoitti...

jenna joo soitan ja täytyy kattoo jos keritää tetsaa sitä skypee viel enne tota! :-D

anna:oii vähä jännää!läheksä monesko päivä? :-)

ps. en pysty kommaa muutenku anonyymisti, mut tää siis olin minä tiina :D

tiina kirjoitti...

jee!! nyt sain tän toimii ku laitoin tähä tällasen erillisen ikkunan :D

Anonyymi kirjoitti...

sun blogis vaikuttaa tosi kivalta ku oon itekki ajatellu ryhtyy vaihtariks mut mihi aikaa lähetit sen hakemuksen vaihtariks ? :)

tiina kirjoitti...

Kiva kuulla että tykkäät! :-) No mä ite hain jo alkukevääst eli aika aikasin, mut kyl mun mielest viel loppukesästki saatta olla paikkoi joihinki maihin =)