perjantai 20. toukokuuta 2011

Global Player... !!!

Oli tosi mahtava viikonloppu Virroilla muiden vaihtareitten kanssa! Tapasin paljon uusia ihmisiä, harmi vaa ku ei mitenkää voi muistaa kaikkii ku meit oli siel yhteensä varmaa jotai 160! Viikonlopun jälkee oli vaa vähän  väsyny olo ku lauantain lähettii jäkest jo 6.41 junal et ehittii yfu bussii joka lähti hesast siin puol 8. Sunnuntainki aika aikane herätys, mut siis ei haittaa vaikka väsytti paljon, mieleen jäi vaa paljon hyvii muistoi.

Lauantain meil oli ohjelmas kaikenlaisii luento tyyppisii juttui mis kerrotttiii kaikist vaihtari asioist, mut neki oli tosi mielenkiintosii ku ei ne ollu mitää sellasiii tylsii mist ois pitäny tehä jotai muistiinpanoi tai sellast. Sit meil oli myös sellanen tosi hasuka Amazing YFU Race! Se oli tosi kivaa ja pääsin kokeilee sellasta vaijerilaskuu!  Illal kirjotettii oma laulu Global Player, joka muuten soi nyt kokoajan pääs :D Sit oli viel nuotio jos grillailtii makkaraa ja vaahtokarkkei. Siel pysty myös juttelee kaikille vanhoille vaihto-oppilaille ja oli siel myös yks amerikkalainen mies joka asuu nykyään Suomes, mut siis se oli kotosin Michiganist!

Sunnuntain heräsin ehk vähän myöhäs mut ei se mitää ihan hyvin kerkesin käymää suihkus ja sit viel aamupalal. Sillon oli luvas kans kaikkee kivaa ohjelmaa. Harjoteltii mm. small talkia ja kirjotettii ittellemme sellaset kirjeet, mitkä sit saadaan joskus vuoden pääst. Must toi oli tosi kiva juttu ku varmaa just kiva sit lukee mitä on ajatellu nyt jos ei enää sillo muista. Sunnuntain sit lähettii jo poiski bussilla tampereelle, mis me laulettii vanhemmille se meiän laulu. Sit kaikki lähti sielt kotii.

Koko viikonloppu oli oikeesti tosi hyödyllinen ja ehk yks parhaist viikonlopuist ikiin! Harmi vaa et se oli noin lyhyt mut nyt oon vaa vielä enemmän innoissani ja on sellane fiilis et voisin lähtee vaik heti. Saatiin sielt sit sellaset YFU paidat ja hupparit (tai no ne hupparit piti kyl ostaa ite mut kuitenki). Mul ei oo mitää kuvii tähän nyt laittaa mut lisään niit varmaa myöhemmin. Täs on kuitenki tälläne laulu mikä soi siel leiril kokoaja =)

http://youtu.be/Hx-F8QlU5pQ

4 kommenttia:

Jenna kirjoitti...

tiina meillä on melkeen ihan kloonipostaukset! :----D voivoi oli ihan mahti leiri

tiina kirjoitti...

oho! :D sul on vaa noit kivoi kuvii ja sait sen musan sillee kivasti :(( yritin ihan sika kauan saada sitä ees jotenki toho, mut nyt tuli sit koko video :DD

Anonyymi kirjoitti...

tää tulee ny vähä myöhäsee mut paljon se huppari makso jos muistat (:

tiina kirjoitti...

hmm.. muistaakseni 20?? tai ehka 25 mut ei se kuitenkaa hirveen kallis ollu! :)