perjantai 4. maaliskuuta 2011

Isäntäperhetiedot!!!

Jeeee!!!!  Eilen tuli ne isäntäperhetiedot mitä oonki jo kauan oottanu. Tuli kyllä vähän yllätyksenä, ku olisin luullut että menee ainakin kesään ennenkun saan ne, mutta hyvä näin! =)
  
Elikkäs paikka jonne oon menossa on Michiganissa, Lake Cityssa. Se on melko pieni paikka, asukkaita siellä on wikipedian mukaan sellaset 923. Mitä nyt oon netistä ja google mapista kattonu, ni vaikuttaa tosi nätiltä paikalta, ku se on ihan sellasen ison järven vieressä ja keskusta näyttää myös tosi kauniilta. Koulun sivuillakin oon käynyt ja sekin vaikuttaa tosi kivalta. Oppilaita siellä olis sivujen mukaa n.400.

Isäntäperheestä en vielä tiiä paljoa, kun mitä kirjeessä sanottiin, elikkäs vain nimet ja ammatit. Kohta pitäis kuitenkin tulla lisää tietoa, koska oon lähettänyt niille jo sähköpostii, eli sitä odotellessa!

Kuvia tosta Lake Citysta en nyt laita, koska niitä ei löytyny hirveesti, enkä muutenkaa varmaa ees osais laittaa niitä, joten täytyypä harjoitella, jotta viimestään sitten syksyllä saisin tänne jotain kuvia paikasta lisäiltyä! :D


T: Tiina

Ei kommentteja: