lauantai 12. toukokuuta 2012

PROM!

Meil oli siis prom 14.4 ja se oli kyl yks parhaist paivist taal!! Aamul siis herasin joskus 11 ja sit soin aamupalan ja otin suihkun. Mul oli kampaaja aika puol 2, ja matkal sinne kavin myos hakee sellasen kukan minka annoin sit troylle (mun deitille) siihen sen takkiin. Kampaajal meni joku tunti, ja mun kampaus oli nii ihana! Ku tulin kotii chillailin vaa hetken ja joskus puol 4 aloin tekee mun meikkii ja laittautuu valmiiks. Troy tuli hakee mua sit joskus puol 5 ja sen vanhemmat tuli tanne myos ottaa jotai kuvii tos jarven rannal. Sen jalkee mina ja troy ajettii koululle mis me tavattii muut.

                      troy ja mina


isantaperhe ja mina

 Hahah jossai isommis kouluis ihmisil on ain limusiinit promii mut koska se on nii kallist ni me kaytettii megan. a:n asuntovaunuu joka oli tosi hiano! Ajettii sil sit megan a:n talolle mis otettii kaikki yhes kuvii. Kuvis meni vaha yli tunti ja sen jalkee ajettii sil asuntoautol syomaa. Mentii yhteen ravintolaa cadilacis, ruby tuesday. Se on tosi hyva paikka!! 








   ma, rachel ja mette


                     erin ja mina




                      mina ja megan

                            jessica ja mina



    mette ja mina


   erin, burger, troy ja ma



Sen jalkee mentii sinne paikkaa mis prom oli. Se oli yhel golf clubil ja se oli tosi natti paikka!! Otettii kuvii siel eka ja sit tanssittii ja pidettii hauskaa!! Oli kyl ihan tositosi hauskaa!!

   erin, mina ja jessica

   erin ja mina

   jessica, megan, erin ja mina

Sit joskus 12 aikaa mentii takas koululle sil meian 'limusiinil', siel oli siis after prom! Siel oli kaikkee siistii, mm. kasino, hierontaa, sellasii esteratoi ja pomppulinna juttui, sumopainii ja hypnotisoija ja ruokaa ja muuta jannaa!! Se kesti jonnekki 4 asti ja lopus oli sellane arvonta. Voitin sellasen digitaalisen kehyksen mut kaikki voitti jotai hahah. Sen jalkee troy toi mut kotii.





    hypnotisoija



    megan, reenie, jessica ja ma



Oli kyl ihan paras kokemus taas ja en voi uskoo et prom on jo ohi?!? Jotenki aina luulin et ku prom on ni sit koko vuos onki jo melkei ohi.. Mut on tas viel vaha aikaa eli otetaa siita kaikki taysilla irti!!


Ei kommentteja: