tiistai 24. huhtikuuta 2012

DISNEYYY!!!

Okei en oo taas pitkaa aikaa jaksanu kautta ehtiny kirjottaa.. No kaikkein suurimmat tapahtumat on ollu nyt viimeaikoin eli meil oli spring break, jollon menin siis isantaperheen ja parin ystavaperheen kaa floridaan, disney worldii!!! Oli ihan uskomattoman mahtava loma, ja se oli ehk siistein ja parhain juttu mita oon ikiin tehny. Kaytii myos siis universal studiol, mika on se paikka mis harry potter puisto on!! Meian hotelli oli ihan sika hiano disney resort ja meian kaikkien huoneet oli ihan vierekkain ja siin alimmas kerrokses eli meil oli semmone takapiha! Se oli myos aika lahel downtown disneyy joten kaveltii sinne ain. Ajettii siis sinne ja se oli aika pitka matka mut mul ja erinil, oli sellaset radio puhelimet ni puhuttii sit niitten valityksel! Meil oli myos sellasii lasten tehtava ja varityskirjoi mita tehtii myos! Hahah ja osa matkast me ajettii samas autos ja katettii leffoi!

Sunnuntai mika oli siis eka koko paiva siel, mentii universal studioille eli siis harry potter puistoon! Se oli ihan sika siisti paikka ja siel oli kaikkei nopeit ridesei ja muuta hianoo!! Mentii sinne siis ma, host-iska, erin ja sen perhe ja sit yks toine pari joka on kans opeen meian koulu. Myohemmi tavattii ethan ja sen perhe siel ja sit joskus 7-8 aikaa mentii syomaa Margaritaville nimisee ravintolaa mika oli siel universalil! Se on sellane kuuluisa ravintolaketju ja siel meit oliki sit sellane 25 hengen porukka! Kaikki me lapset istuttii yhes poydas ja siel oli sellane piraatti joka teki ilmapallo hattui ja se teki sit meille yhen ison yhteisen eli oltii kaikki kiinni toisisamme! Hahah kaikki vaha katto meit ku yritettii kavella se paas takas autolle. Illal mentii viel altaalle chillaa.
                               paras laite ikiin! siin sai muute valii oman musiikin..

                                             harry potter puisto!

                                            harry potter puisto!

                                            Harry potter puisto!



                               meian ilmapallo hattu!

Maananati oli pool day joten herasin vast joskus puol 11. Kaveltii erinin kaa downtown disneyy hakee brownies aamupalaks. Kaveltii muutenki siel downtownis ja se on sika siisti paikka myos!! Paljon disney kauppoi ja kaikki siel on disney aiheist ja siel vaa soi disney musa! Se paiva oli siis vaa rentoiluu altaal, kunnes joskus puol 6 aikaa lahettii yhtee toisee hotellii mihka mentii siis bussil ku se oli joku 15 min kaukaa. Huomaa et se oli kans disney hotelli eli disneyssa joten se oli siis oikeesti hullun iso paikka!! Varmaa joku hesan kokone se koko alue kaikkine puistoinee sun muut! Mentii sinne siis erinin perheen kaa koska erinin siskon leslien tulevan miehen joen isovanhemmat oli siel joten niitten perhe aiko syoda siel niitten kaa. Me menti sinne vaa joksuks 2 tunniks ottaa jotai juotavaa ja vaa istuskelee sinne koska se oli aika hiano paikka! Lahettii sit joskus 8 takas ja syotii ja joskus 10-11 mentii nukku

                                ethan, erin ja ma

                               ethan, megan, mina, rachel, jessica ja erin


Tiistai oli siis eka disney park paiva!! Meian bussi lahti 6 siit hotellin edest, joten aikasin piti olla hereilla! No mut eihan se mitaa haitannu, disneyssa ku oltii! Hahah no siel oli jo jonki verran ihmisii vaik se puisto aukeski vast 7 (tai se aukes 7 niille jotka oli disney hotelleis, muille kait 9). Nahtii siis se koko avaus seremoni mis mikki ja ne muut hahmot tulee sinne sellases monotori junal ja julistaa sen puiston auenneeks!:D Se oli kyl ehk upein naky ikiin kaikki ne cinderralas castle ja muut jutut siel! No mentii eka jonoo space mountainii ja koska mun hostaiti ei tykkaa vuoristoradoist ni se meni jonoo et saatas fast passit myos. Joten jonotettii ehk 10 min ja paastii jo siihen. Se oli niiiiin hyva!! Se on siis vuoristorata pimees ja siel on kaikkii tahtii sun muit avaruus juttui! No sen jalkee kaytii jossai muis laitteis ja sit mentii takas space mountainii ku meian fast passit kavi. Eli voitii vaa kavella sen jonon ohi haha. Sen jalkee ku kello oli joku 9 ja epcot (toinen puisto) aukes mentii sinne et saatas fast passit soarinii. Yks siisti laite haha. Sen jalkee se paras juttu tapahtu. Eli siis joen isovanhemmat tyoskentelee disneys ja ne sai meiat test trackin vip huoneesee!!! Eli mentii vaa jonon ohi sinne rakennuksen huipulle, saatii ilmast limuu ja ihan uskomattoman upee nakyma koko epcoon! Sen jalkee mina, erin ja ethan mentii yhes koska megan, jessica ja rachel oli kaikki siel samana paivana joten aiottii naha ne. No eka mentii yhtee mission space juttuu mika oli niiiin siisti kans! Tuntu et ois oikeesti lentany avaruuteen koska se oli nii aidon tuntune 3d juttu! Hahah no sen jalkee kello oli jo joku 1 ja meil oli kauhee nalka jote mentii takas magic kingdomii mis niitten muitten piti olla. Syotii siel lounast ja nahtii muut tytot. No ei sit mentykkaa heti niiten kaa samoi teita koska ne halus menna jonneki mis oltii just oltu joten sovittii et nahaa myohemmin. Me sit kierreltii ympari disneyy ja kaytii kaikis hyvis laitteis. Sit myohemmin mentii kayttaa meian fast passit ja sit mentii hollywood studioille ja ostettii jatskii ja sit nahtii megan, jessica ja rachel. Mentii parii hyvaa laitteesee kuten tower of terror ja rockin rollercoaster. Kierreltii vaha ja sit ne muut oli menos kattoo jotai showta ja me oltii nii vasyneit ni mentii vaa takas hotellille. Mentii erinin huoneesee kattoo leffoi ja muut tuli takas joskus 11 aikaa. Sit mentii nukkuu.

  hahah siel altaal oli jotai kisoi ni yritettii voittaa!

Seuraavaan paivaa herattii samaa aikaa mut tal kertaa mentii eka animal kingdomii. Siel on se mount everest rata mika on toosi siisti!!! Sit mentii myos safarille ja kaytii paris muus laittees ja vaihettii puistoo. Mentii hollywood studioille ja kierreltii siel taas vaha. Joskus 1-2 aikaa syotii lounast ja sit sen jalkee kaveltii viel vaha ja kaikki oli aika vasyneit ja halus menna takas hotellille. No ma halusin viel menna takas epcot koska kuulin jessicalt et siel on delfiinei!!! Mun hostiska tuli sinne sit mun kaa ja mentii kattoo delfiinit ja viel pari muuta juttuu. Oltii sit takas joskus 4 ja menin chillaa altaalle. 7 aikaa kaikki aikuiset lahti yhtee sellasee kuuluisaa baariin joten mina ja erin jaatii sinne kattoo leffoi ja venaa et ethan tulee. Sitku se tuli sen veljet tuli myos joten hengattii siel huonees hetki mut sit paatettii menna downtown disneyy. Kierreltii siel ja se oli viel siistimpi nyt ku oli pimeeta!! Ostettii sellaset sika isot mikki chocolate chip cookiessit!! Ja sitku tultii takas mentii altaalle ja sen jalkee joskus 12 katottii viel hetki leffaa enneku aikuset tuli takas ja mentii nukkuu.






Torstai oli toine pool day joten herattii joskus 10 ja sit vaa chillailtii altaal ja mentii downtown disneyy hakee tuliaiset sun muuta. Sit meil oli sellane nuotio illaline ja oli just hianon nakost ku siel oli sellane iso jarvi/lampi ja paljon valoi sun muut.. Sit mentii viel downtownii hakee jatskii jalkkariks ja tultii sellasel lautal takas.






Perjantai aamul oli pakkaust ja sit hengailuu altaal ennen lahtoo.. Oli aika surullist :( sitku lahetii oltii tal kertaa yot georgias, viime kerral oltii siis kentuckys. Oltii kotoo joskus lauantain ja oli iha kiva tulla takas tanne kylmaa!:(

Huomasin just er laitoin noi kuvat vaha vaarin pain mut en jaksa korjaa.. :/

Meil oli prom viikko sit, siit jotai postaus on tulos pian!

2 kommenttia:

Essi kirjoitti...

eikä tiina oon nii kade tosta harry potterista!!! :P

just me kirjoitti...

haha se oli niiiiiin siisti!! varsinki se 3D laite mika oli siel tylypahkan sisal!!!:-D mut hei sa olit havajil!!;)